ÖREBRO BYGGPARTNER AB

Vi är ett byggföretag i Örebro som förverkligar din dröm från ide till verklighet

ETT BYGGFÖRETAG I ÖREBRO ATT LITA PÅ!

Vi är ett byggföretag i Örebro som förverkligar din dröm från ide till verklighet när det handlar om arbeten inom byggbranschen. Vi utför alla typer av snickeri/byggarbeten – ombyggnationer, tillbyggnader, byggservice och renoveringar. Allt från att bygga kök, byta fönster, bygga ett nytt garage eller varför inte fräscha upp kontoret.

Med ett nära samarbete med olika yrkesgrupper tar vi hand om hela bygget för att ditt projekt ska flyta på så smidigt som möjligt för att hålla tidsplanen!

SNICKARE ÖREBRO

Vi ser till att du får valuta för pengarna! Våra snickare har bred kunskap inom snickeri och anstränger sig alltid för att du ska bli extra nöjd. Vi älskar snickeri vilket också höjer kvaliteten på utfört arbete från oss på Örebro byggpartner AB. Är det så att du har specifika önskemål så tar vi gärna in dem i arbetsprocessen och planeringen.
Vi är en totalentreprenör som arbetar mot både privatpersoner, företag och föreningar och utför allt från grovjobb till finsnickeri. Örebro byggpartner AB utför totalentreprenader där vi har huvudansvaret och samarbetar endast med underentreprenörer av högsta kompetens. Vi har Yrkeskategorier inom företaget så som snickare, målare och plattsättare men även ett brett kontaktnät som täcker alla arbetsgrupper som VVS-montörer, elektriker, murare, Putsare och ventilation.