VI KAN PLATTSÄTTNING

Vi alla har mångåriga erfarenheter inom såväl nyproduktion av flerbostadshus, villor, par- och radhus samt kedjehus, som stambyten och renoveringar av våtutrymmen i sin helhet

PLATTSÄTTARE ÖREBRO

Örebro Byggpartner AB erbjuder tjänster inom olika yrkeskategorier våra plattsättare är specialiserade inom plattsättning – speciellt i vackra badrum! Vi arbetar inom en radie kring Örebro. Plattor har en rad fördelar då de är funktionella, vackra och slitstarka. Det är några av anledningarna till att kakel och klinker blivit så populärt.
Idag är det vanligt att ha kakel i badrum och kök. Om man gör en köksrenovering eller badrumsrenovering brukar det vara kakel som sätts in.

Det är också vanligt att anlita plattsättare för att sätta dom snygga och slitstarka plattorna i andra utrymmen. Det kan vara:

Plattsättning i tvättstugan
Plattsättning i trappan
Plattsättning i hallen
Plattsättning i vardagsrummet
Plattsättning på uteplatsen

Kakelsättningar och renoveringar i Örebro

Vi erbjuder en helhetslösning med ett brett spektra av byggtjänster i Örebro med omnejd. Vi utför Kakelsättning, Badrumsrenoveringar, Köksrenoveringar och mycket mer! Örebro byggpartner AB är måna om att resultatet ska bli bra.

Örebro byggpartner AB är ett engagerat företag med anställda som har lång och gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Vi lägger stor vikt vid att uppdatera kunskapen med olika kurser inom branschen. Yrkesstolthet över att kunna hantverket och projektledningen är något vi tar på största allvar.